Det var vi två... kärlek?

Ja, ni kan ju läsa rubriken själva...? Det var du och jag, i vått och tortt, i ur och skur, i varmt och kallt.. osv. Alla minnen som vi delar kan jag inte bara förtränga. Allt vi sett, allt vi har gjort. Tänk bara så fort det har gått ibland! Alla bilder som tagits på oss är de ända jag har kvar av dig förutom några bleka minnen från min senila hjärna. Jag lämnade dig helt oväntat, som plötsligt över en natt. Utan eftertanke eller eller något tanke alls. Nu har jag en ny.. En som jag inte alls tycker om som dig, varenda gång jag är med min nya tänker jag på dig. Hur bra du gick, så fint du mullrade, dina underbara detaljer och ditt vackra yttre! Jag vet att även du har någon ny, hoppas att Robban tar väl hand om dig nu när jag är borta, men jag vet. Att vi kommer få en dag till tillsammans snart, den dagen ska vi göra allt vi pratat om men som vi inte hann! Jag saknar dig min kära svarta skåpbil!

Seriös rubrik = Random foto istället?

Sweet street!

Yoo yooo! Tänkte bara dra en liten hype om de som gör sveriges festaste streetwear! Eftersom jag har ett jobb med väldigt många vuxen poäng, dvs firmabil, firmakort, firmamobil och egna visitkort I mitt jobb så har jag bland annat hand om Streetsurfing teamet sverige! Jag filmade och klippte nyss till en riktigt fet film som jag snart kommer lägga upp på bloggen här. I den använder dom ju självklart också Borka streetwear!
Check it out dudes! ------> http://www.borka.com


Ghettooo

Oj oj oj, nu blir det gangster snack! Vill bara påpeka va mycket coolare man var som liten än vad man är idag. Nu vet man ju att man var för cool för sitt eget bästa i backen? Ja ni tycker kanske det låter konstigt men man växte ju upp i de vilda, tuffa och brutala samhället Kil. Låter inte mycket för världen kanske.. Men jag lovar att i Kina är dom helt övertygade om att vi har både har isbjörnar på gatan och sjöodjur. Att vi alltid har -50 grader kallt och att vi inte får lämna huset utan gevär är förståss en självklarhet i många länder. Nu har man ju klarat sig igenom sin tuffa uppväxt och sitter nu här som en stolt 20åring, skriver lite relativt sann fakta, tittar på en bild med grön radioaktiv snö och njutar av alla minnen!


-Jag vet inte vad som skrämmer mig mest, att jag har fördommar eller att de verkar stämma?

Dill, pill med sås och potatis!

Ja nu är ju klockan redan halv nio och jag har just nattat mitt underbara syskonbarn/guddotter Johanna. Det är min äldsta systers yngsta barn, hon är bara nio år och brås redan på sin morbror. Fick precis reda på att hon hade berättat för sin mor hur glad jag borde vara att jag har henne som syskonbarn. Då undrade syrran såklart varför det var på detta viset? Men det är väl självklart!? Hur glad skulle jag vara om jag hade haft en töntig tjej som bara vill leka med barbie, när jag nu istället har en som tycker att snowboard och skateboard är det coolaste som finns! (:

Ja man minns ju själv vad man tyckte och tänkte som liten, det som spontant poppar upp i huvudet på mig är nypon.
Men tanken på nypon leder mig till rönnbär, som leder mig till blåbär, som slutligen ledde min vilda tankte till mors lilla olle, sången alltså. Och sång mina damer och herrar fick Joakim Eriksson uppleva idag nu när det är hans 21:e födelsedag!

Hipp hipp hurra för dig idag!



Tu veux un bonbon?

Efter rätt mycket djupt filosofiskt tänkande har jag kommit fram till hur svårt det är att kontra med något bra när någon säger: -What's up? Vad man än säger blir det inte riktigt bra. Ex, -Naaw not much man, hangin here with my homework. Nä det funkar ju inte det där inte, så vad är What's up då? Det är Dick's and airplanes såklart! Låt mig demonstrera genom ett exempel.

- What's up dude?
- Dick's and Airplane's, thats what's up! And doh, I'm chilli'n with a pineapple!


Igår var det ju snowboardtävling på dagen och en super fylla på kvällen! Iallfall för alla dom som var med... Själv är man strandsatt i sängen pga nån märklig ledsjukdom. Så vad gjorde då jag igår istället för att ha en superdag? Låg i sängen och åt en massa piller som tog mig 6 timmar att få på sjukhuset, det var vad jag gjorde... Jippiii!







What's up?


RSS 2.0