Att blogga, bloggas eller trafikljus?

Rätt oroväckande rubrik va? Ja man kan ju börja undra om va man ska få läsa när någon skriver sådär? Det som är det roliga i det är att det egentligen inte har någon vikt alls av vad det egentligen handlar om, utan att det handlar om något. För här kan man få läsa om precis vad som helst, bara random shit. Som idag till exempel pratade jag med den f.d Counter Strike nörden Hoffen. Hoffen är förnärvande en e.v World of Warcraft NÖRD, men är en fruktansvärt rolig kille med en snygg flickvän. Så vem kan klandra honom? Jo det kan mitt syskonbarn Fillen, för han är äldre, men även jag också då jag är äldst!
Ovesentligt i detta faktum är att förutom att jag är rätt trevlig, rolig, söt och spelar gitarr. Också är en utbildad pistmaskinsförare, det ni! Det jobbet kan jämnföras med att klippagräs eller att köra runt i en överdimensionerad snöskyffel i 10 timmar. Det hände inte så mycket på mitt jobb, om man bortser/låter bli att nämna de fyra pistmaskinerna, två boxar och en barnlift som råkade falla sönder i min närvaro...? Men annars var jag rätt uppskattad på mitt jobb, fick smeknamnet hummlan under den sista tiden på jobbet. Då jag vid ett flertal gånger utropat i comradion att min pistmaskin låter som en jätte arg hummla och undrat om detta var ett normalt beetende? Vilket det självklart inte var...

Dock är dagens observation är denna killen är rätt så seriös! tror ja o_O? ---> http://www.youtube.com/watch?v=eORRvfCzjcg

Föresten så är det något speciellt ni vill att ja ska skriva om
går det ju bra att önska det, jag menar då att ööh ja,
inte för att det kommer hända, men jag hörde hostas om mode..?!
Vilket var ett FRUKTANSVÄRT dåligt förslag!

Samvete till frukost...


Detta var min frukost efter dagens spring tur, va gjorde du när du vakna?! :D

Hoppsan!?

Haha ja detta gick ju riktigt bra ju? Har nästan skrivit varenda dag ju, eller? Detta kan man ju dolka på olika vis, det ligger ju på åskådarens ansvar att betrakta och iakta.. Eller så kanske det bara är så att det inte hänt något spännade jag tycker att ni ska veta om, men faktum är att det har det! (Har dock inte haft en fungerande dator förstår ni!)

Jag kan ju börja med min exotiska upplevelse av att vara förkyld och jätte sjuk (Alla vet att män blir sjukast i världen, vi dör nästan faktiskt). Detta under den tiden då min vän och fotograf Ola Björnström var på besök för att vi skulle göra en freewalker film! Tajming... Och föresten så blir man full och slutar upp på krogen om man sätter sig och spelar Skate 2 med chips och har kall öl i kylskåpet!

Det ni inte heller vet som jag vet (eftersom det är mig det handlar om) är att jag har varit i Danmark också! Juste, DANMARK! Fick nämligen flyga ner dit på natten till Onsdag (Det är jätte roligt att flyga när man är sjuk och har öroninflammtaion?). Men vad gör man inte för att få vara med i dansk live tv. Vi skulle sända live från parken i tivoli, och precis innan man börjar tänka på ja de här kommer nog bli riktigt bra så händer det.. Jag hör en kvinna, bara några få meter bakom mig säga:
Peter ööhja  ööhhaauu! (Vilket på svenska skulle betyda, Peter det är din tur)
Jag vänder mig om försiktigt och följer med vis tvekan efter kvinnan in i huset som är framför oss, jag tror ja vet vad hon vill, jag känner igen den typen.. Men kan inte riktigt placera henne.. MEN! Innan jag vet ordet av så är det redan försent! Helt plötsligt och från ingenstans så hade hon en spray och en borste med något på, SMINK! Jag försökte fly fältet men det var redan försent, jag var omringad och inlåst, bortvirrad och förtvivlad. Jag kämpade tappert men förlorade slaget...
Efter krigsskadan var det iallfall dags att börja sända, sändningen gick precis hur bra som helst, det gick perfekt!
Danmark var allmänt realy good times. Bodde hos en av mina arbetskamrater, Keis och hans underbara familj! Köpte ett par snygga byxor och flög sen hem igen på torsdag.
Flyget hem var rätt intressant. På det första flygen från Köpenhamn till Riga så svimmade jag?! Satt där lungt och skönt, läste min tidning och tyckte att livet var rätt trevligt. Men då helt plötsligt så börja allt surra så inne helvete, kall svettig och illmående. Sen blev det bara svart... Trevligt var det att vakna vid den arga tanten som tittade ilsk på uppslagna sida ur min tidning. (Satt nämligen och "läste" en modell tidning jag hittade, och när ja slocknade så hade ja väl inte hunnit stänga den utan hade en två sidig bild på en modell som låg på stranden.) Hennes man var inte lika arg som kärringen tror ja :) Men men ella man on! Föresten så hatar jag Riga....

Annars inget nytt, köpt mig nya spring skor, Nike +. Så nu ska ja börja komma ifrom lite för vintern!

För er som vill se mig tralla runt på en lina i Danmark så klickar ni bara på länken :)
http://go.tv2.dk/video.php/id-24625454.html


En lite bättre bild (:


Visar Kidsen hur man gör i Borka T-shirt


Freewalker event i Hyingä


Ola trallar!


Senil, dement eller bara jävligt virrig?

Ja det kan man ju fråga sig många gånger, problemet är att jag inte kommer ihåg vilken diagnos min käre vän Stefan Bäck gav mig? Men något är det då sannerligen, därför för att. För tredje året i rad ( tro det eller ej ), så har jag lyckats glömma bort min andra kära vän Johanna Sälgebacks födelsedag! Inte för att jag på någotvis fick dåligt samvete idag när hon berättade det för mig, med tankte på att hon både har ringt och gett mig jätte fina presenter varenda år nu! Meeeeen, även om jag hade lite dåligt samvete så skulle jag ju aldrig erkänna det, fast jag kanske lite, i smyg?
-"GRATTIS PÅ FÖDELSDAGEN JOHANNA!!! FÖRLÅT!!!"

Men nu vill jag skriva om något annat som känns bättre än att glömma bort sina nära vännes födelsedagar....! Nämligen detta:
Jag vill "hypa" upp namnet Villiam Gustavsson, världens sötaste unge som kommer bli en helt underbar person. Något annat kan han ju inte bli när han har världens underbaraste syster som mamma och desutom har en far som jag tror kommer vara exemplarisk!

Inte att förklömma att Villiam också har, vänta.... vänta.... MIG som morbror! :D

Men jag är helt säker på att Maria och Niklas kommer vara helt underbara föräldrar, men morbror Peter måste bara glida in med lite grymma stuntmoves så har lillen sitt på det torra sen (:

P.S sjukt deprimerad över att min favorit penna håller på att ta slut..... word.
       Och om jag nu har glömt någon annas födelsedag också, ta det inte personligt...

 Cuse it's just the way I am.


Och är min så älskade syster (:


Han är ju bara så söt den lille (:


Det finns en del dagar alltså!

Det finns endel dagar alltså, dagar när en helt vanlig kille (nämner inget namn) upplever en väldigt anorlunda dag. Ni vet en sån där dag där man vaknar tio minuter före klockan ska ringa, solen skiner in genom fönstret, blå himmel och man är pigg som en gammal gubbe som lysnnar på Speed metall och äter dubbel dos viagra.

"Johanna och Sven, två pensionärer från Floda,   
som hela dan stått och grävt i sitt potatisland... "

Men nog om de gammla nu, det jag vill komma fram till är att MANNEN vi faktiskt pratar om hade en helt normal, bra dag där allting fungerade perfekt! Och dessa dagar är tyvärr väldigt få om man gämnför med de dagar där något litet går fel, ibland oroar man sig för mycket om vad som har varit eller ska bli. Så det är lätt att glömma bort att njuta av det lilla.

Igår såg jag faktiskt filmen Kung Fu Panda (för ca 10 gången) [ Kung Fu Panda = vitun hyvä ]. Och i den finns det en sak den gammla skäldpaddan Uguay säger:
"-Yesterday is history, tomorrow is a mystery. But today is a gift, thats way it's called present."

WORD!

Word master Uguay!


Jag trodde jag var knäpp!?

Idag är dagen då det vi alla fick det bevisat! Det finns folk som kanske kommer på dummare saker än jag?
För två somrar sen så kom jag på den ljusa ideén att cykla från Karlstad till Köpenhamn och tillbaka igen. Detta tillsammans med Josef Katz som var dum nog att gå med på min mycket ogenomtänkta idé utan någonsomhelst verklighetsförankring eller eftertanke... Det var en resa på 151 mil som tog 11 dagar! (Dock det roligaste jag gjort, men men...)

Det jag vill komma fram till är iallfall att nu finns det bevis, nämligen Leo Andersson och Daniel Wikström! Dom har ju kommit på den extremt trevliga ideén att springa runt Öland med en trimmad kundvagn..!? För Öland är ju en rätt vindstilla, trevlig liten ö som har ett extremt varierat och roligt landskap? Låter ju nästan för bra för att vara sant eller hur?!

Men man kan ju inte mer än grattulera pojkarna att dom slagit "High Score" och att dom bara har två dagar kvar!
Och att Leo nu har en blå hälsena och är svullen om fötterna tycker jag att han är värd på riktigt efter 26 mils springande! En extra stort grattis till dig Leo...

Deras blogg finner du iallfall under länkarna till höger, check it out!

Peace out all u stupid people out there!

Här ser ni de två gentlemännen...


...och deras modifierade kundvagn!



En hora?!

Ja som ni alla snart vet så bor jag på Vilhonvuorenkatu 5b i Helsiki, den gatan ligger tillsammans med en plats som kallas kurvi. Och det ni inte vet om platsen där jag bor är att kurvi är helsingfors mest kända knarkhandels kurva.
Och knark brukar ofta dra med sig mer trevliga saker än uteliggare och män med knivar, nämligen horor...
Precis under mitt fönster har jag länge haft misstankar om att det försegår något, det tänds och släcks två små röda lampor i en liten asiatisk matbutik på kvällarna. Många underliga personer som vandrar ut och in där ska ni veta!
Ända tills denna dag har jag varit relativt osäker, men nu känns det bekräftat, jag tror det är en bordell. När jag ser en kvinna med ett utseende som skrämmer och en man kliva ut från en bakdörr så undrar man vad som försigår. Kvinnan ser helt ner drogad ut och är klädd för att passa in på en bakgata i östra tyskland! Mannen kan ni ju själva förstå hur han ser ut...

Annars bor jag på en rätt trevlig gata, mannen som bor mitt i mot har skaffat sig en ryggsäck som han sover på nu fortiden (:

Jaha då var det alltså dags även för mig?

Ja idag hände det som jag aldrig trodde skulle hända, nämligen att jag skriver i en blogg, min blogg....
Att jag har skaffat mig en blogg är ju precis hur bra som helst för alla er som känner det stora behovet över att få ha iallfall lite koll på mitt liv "Hej mor Elisabet". Men det är ju också bra för er som bara vill läsa lite skit om en helt vanlig kille som bara råkar att hamna i massa märkliga situationer.

Börjar med detta idag iallfall och så får vi se vad länge det håller, beror ju helt på hur länga och många som läser det jag skriver.

P.S jag är då fortfarande i Finland!

Så sommarskate..?

Ja de e ju sommar och då hör det ju till att jag i vanlig ordning försöker åka lite skateboard! Det gick jätte bra som vanligt, tog 10 minuter och nu fattas det rätt mycket hud på min högra hand och armbåge...


RSS 2.0