Veckoslut!

Fredag:
Ja den där fredagen var ju en faktiskt en riktig svensson fredag det! Man trallar iväg till jobbet va, jobbar va, dricker lite kaffe va och slutar lite tidigare än vanligt va. Men eftersom jag inte är en Svensson utan en Lindström så jobbade jag inte på ett kontor denna fredag utan ett gym. Så då tog jag tillfället i akt att lyfta lite skrot och springa i ekorrhjulet. Efter en 2 timmars träning då musklerna kändes lite större så for ja ut till BJ's egna ö där öl, mat och manlig kärlek väntade!

Lördag:
Dagen börjar med att Janne springer runt som en duracell kanin i huset och väcker oss kl 7.oo för att fiska. Vädret var helt underbart och vi fyra tappra män gav oss ann den stora bördan att fånga fisk med lina och krok. Ja, som den stor fiskaren man är så fick jag då napp på alla mina första tre kast! Den första fångsten bestod av sjögräs, den andra av sjögräs och den sista även den av sjögräs. Stolt och väl till mods efter dessa hårda kamper mot sjögrässets vrede så fick de bli att luta sig tillbaka och somna i båten under den sommar varma himlen. Då fisket gick allt för bra så for vi in till land istället för att ta fram lite vapen. Eftersom vi är män och män jagar, så bestämde vi oss för att jaga de ölburkar som hängde i trädet. Efter en kort instruktion av regler, så som att man inte fick sikta på varandra, skjuta någon eller sjunga så började vi jakten. Det visade sig trotts att att samtliga finnar hade vart i armen så tog ändå svensken hem segern med att träffa 100% av försök :) Word up Sweden!

Söndag:
Brunch? Brunsh? Eller hur det nu stavas... Är iallfall en riktigt trevlig metrosexuell syssla, ett café där man träffas och äter en orderntlig frukost/lunch med sina vänner, pratar om livet och spekulerar om eftermiddagen. Eftermiddagen som den blev idag bjöd på ett finskt folkspel som går ut på att man kastar en stor pinne på många små pinnar och räknar vem som träffa flest..... Och jaaa, det låter roligare än vad det är... Men det var iallfall trevligt att vara ute med vännerna och äta glass :)

Helgens Topp 5:
  1. Fitness tjejer!
  2. Sverige vinner över Finland i skjytte.
  3. Jag råkar sätta på låten "I'm on a Mother fucking boat" när jag jobbar på ett tivoli.
  4. BJ har en egen ö där hunden inte kan fly?
  5. Brunch!

En riktig sommar Backflip :)


En röd slips! jaha...?

Detta med att ha en random blogg är riktigt roligt, ni är många som läser och det tackar jag för! För det blir ju helt klart roligare att skriva om någon läser. Ja menar inte tusan skulle Shakespeare sitta och vara så nöjd just nu om ingen skulle ha läst de han har skrivit. Detta tycker jag var en perfekt metafor eftersom Shakespeare är död och jag lever, han skrev och jag skriver?

Jag tänkte iallafall ta tillfället i akt att berätta vad jag håller på med här borta i Finland mer än att undvika knarkarna, hororna och de mystiska personerna som fotograferade i min lägenhet.

Jag har iallafall väldens bästa jobb och det var därför jag flyttade hit. Jag jobbar med att sälja och marknadsföra Streetsurf och freewalker. Det handlar kortfattat om att jag trallar runt till butiker för att sälja, planera event och leka med barn! Ju mer jag leker med barnen destu mer inser jag att bara för att jag har blivit 20 år så betyder det ju inte att ja har växt upp! Och det är därför jag älskar mitt jobb!

Oj höll ju nästan på att glömma bort mig! Haha jaa ni, igår var herr Peter ute och gjorde stan lite mer osäker än vad den i vanliga fall är. För igår var det minsann lördag även här och då slutade jag upp på Finlands spy bar = Tiger. Riktigt bra drag var det och en tung morgon blev det, men nog blev jag förvånad när jag vakna ska ni tro. För på mig när jag kollar i spegeln så har jag en röd slips kring halsen..! Bra att veta för er är att jag aldrig haft någon röd slips innan :D Ja ni, ibland är det roligare än vad man kan tänka sig att skaffa en slips, vems, varför och hur förblir nog ett mysterium :)

Min favorit bild från dagen :)


Whiii :D


Surf tränar på freewalker


Så här kan man stå om man vill?


Drar drill'en i parken ;) Fattar ni :D?


Världen är liten är det endel som säger

Idag blev jag väckt kl 7 av en knarkare som inte alls ville sluta ringa på dörrklockan..  Trots detta att jag försökte muta honom både med svensk dagstidning och ett tuggummi som han verkade behöva. Nej istället blev han arg och började ringa på nästa dörr istället... Men men, herregud vad det finns många gammla rövar ordspråk som t.ex den som hugger en yxa i båten få ju ro snabbt iland, man ska inte bjud dom små neon blåa djuren på kakor om man inte har en spade eller den som bäddar får ligga. Men den mest klassiska är ju ändå "världens är liten", vilket den i de flesta förhållande inte är. Vilket gör det påståendet väldigt korkat om man gämnför med de andra exemplena. Men faktum är att det inte spelar någon roll hur stor eller liten världen är, för igår hände det något fick mig att säga att den där världen är allt bra liten iallfall.

Som ni säkert har listat ut på min nya rubrikbild (Stort tack till Ola för hjälpen!) så tycker jag snowboard är rätt kul, faktiskt det roligaste som finns. Så därför är min stora plan för denna vintern är att åka iväg till Colorado för att åka snowboard hela vintern! Vi är iallfall 7 st som ska åka iväg tillsammans, det är jag, Maria Bagge, hennes tre tjejkompisar, Bagges pojkvän Jonte och hans kompis. Vem den 7:e killen var brydde jag mig inte så mycket om, kommer ju bli sjukt kul iallfall. Men så igår fick jag ett email av min gammla barndoms kompis David Hedin som jag inte har pratat med på nästan två år. Han skrev så här i mailet:
- Tjenare Peter! Jag ska sticka till Colorado i tre månader denna vintern! Vad ska du göra i vinter?
Shit eller hur? Rätt otippat att vi båda skulle till samma stat för att åka snowboard i vinter. Efter yttligare lite efterforskning tillsammans med David så visar det sig att vi också hade planerat att åka under samma period, till samma backe och båda med fem personer och en kille vi inte kände. Smack in your face att världen är liten :D

Annars och förövrigt så har jag kommit på att det är bra att använda dörr kedjan i min lägenhet! För igår när jag satt och lyssna på musik i mina hörlurar så tyckte jag att jag hörde något som inte stämde in i min musik, nämligen finska. Jag vänder mig om och mitt i köket/hallen/vardagsrummet/kontoret och sovrummet står två finska män och fotograferar min lägenhet!? Varför och hur de kom in är för mig forfarande rätt oklart, men de hade säkert en jätte bra anledning men kände bara inte för att dela med sig av den till mig...

Frontflipp (:


En riktig man!

Ja att vara en riktig man, dvs en gentleman fick man ju lära sig av sin mor redan som liten skrutt att man skulle vara. I tidig ålder handlade det mest om att man inte skulle reta tjejerna, svära eller hitta på hyss. Men allt eftersom man blev äldre så steg även kriterierna för att få kallas en getleman. Innan man visste ordet av så var det självklart att man skulle öppnadörren, dra ut stolen, erbjuda massage, bjuda på bion, ge blommor och självklart popcorn. (Eftersom de inte verkade klarde av detta själva?). Men personer utvecklas och därför uppfanns James Bond. Allt vi pojkar behövde göra för att bli män, var alltså att försöka efterlikna honom. Vilket kortfattat innebar att vi nu behövde ha en snabb bil, kostym, dricka martini, ha en pistol i varenda ficka och en 00 licens för att kunna imponera på tjejerna. Och eftersom jag varken har en speciellt snabb bil, är en hemlig agent, eller ens en giltig vapenlicens. Så får ja helt enkelt nöjja mig med att kunna laga mat!

Dagens middags tips!
Att laga Lasagne är gott, snabbt, enkelt och låter MYCKET bättre än varmkorv/pizza.
  1. Du köper Köttfärs,mjölk, ost, vatten och Knorr's Lasagne kit.
  2. Sätt ugnen på 200C, bryn färsen, rör ner såsmixen i 3 dl mjölk och 6 dl vatten.
  3. Låt koka upp ett par minuter.
  4. Ta en gratängform och varva såsen med pastaplattorna.
  5. Riv ost över lasagnen efter att du gjort steg 4.
  6. In i ugen med formen, vänta i 30 min
  7. Voila! Bon appetit! :)
Självklart gör du en liten sallad till, tänder levande ljus, häller upp ett glas röd saft (Eftersom mor också läser så dricker man ju fortfarande saft och självklart inte alkohol. Det gör väl ingen som är under 63?

Tummen upp ;) Hihi


Ja det är väl lika bra att få det gjort!

Japp, jag gör det.. Kort konsivt och rakt på sak. Inga krångliga förklaringar eller annat trams. Idag handlar det om något jag vet många här i världen tar väldigt seriöst. Faktum med att jag vet personer som tar detta mer seriöst än vad kakmonstret gör med kakor. Nämligen så seriöst som tjejer tar mode... Ja, ni läste rätt jag bloggar om MODE, fashion is my passion.......paus........NOT! Men detta stoppar mig icke från att blogga om det idag, faktum ar att speciellt vi killar borde tacka mode. Dvs Elle, vogue, Cosmopolitan etc... (Nej jag är inte gay, homo, transa eller bög bara för att jag råkar veta fyra namn på tidnignar som handlar om mode) Så för att göra bloggen mindre gay så nämner jag nu även förgasare, olja, tändstift och avgassytem ifrån datsun.... Men åter till faktumet att vi borde tacka mode, utan mode så hade vi... Jag nu tappa ja ju lite bort mig här men det var något bra ja skulle säga om snygga tjejer, mode och nått små roligt i slutet. Men nu gör jag en lista istället!

5 bra saker med Mode!
  1. Mode kommer tillbaka, dvs släng inget!
  2. Modetidningar sysselsätter tjejer så att pojkar kan spela tvspel.
  3. Tjejer är bra på mode vilket gör att dom kan köpa snygga kläder.
  4. Snyggt klädda tjejer kan hjälpa killar att köpa kläder.
  5. Mode går nu att köpa/följa via internet = killar utan tjejer behöver inte gå ut.
Så ja, det är många bra saker med mode också?

Förövrigt tror min alkoliserade vän på gatan att han just nu spelar i NBA och är något uppröd för att någon snor hans speltid. Tyvärr förstår jag detta eftersom hans transparenta vän idag bara pratar engelska... God natt Finland!

Bilden är tydlig nog.


Ja och åter JA, jag äger alla rättigheter till denna attraktiva bild!

RSS 2.0